Gaforrja e dashtur (Albanian Edition of "The Caring Crab") | 誠品線上

Gaforrja e dashtur (Albanian Edition of "The Caring Crab")

作者 Tuula Pere
出版社 Ingram International Inc
商品描述 Gaforrja e dashtur (Albanian Edition of "The Caring Crab"):,ColintheCrab,themostskillfulbuilderontheeasternriverbank,neverhesitatestohelphisfriends.NowColinis

內容簡介

內容簡介 Colin the Crab, the most skillful builder on the eastern riverbank, never hesitates to help his friends. Now Colin is busy with his own new project-a garden pavilion for his home. But after a week of hard work, the pavilion of his dreams is still unfinished. Even worse, a boisterous fish family has taken over the construction site. The exhausted Colin buries himself under a blanket and refuses to open his curtains. Puzzled, Colin's friends call an emergency meeting-it's time for them to take action -----Gaforrja Kolin, nd rtuesi m i aft n bregun lindor t lumit asnj her nuk hezitoi t ndihmonte miqt e tij. Pas nj jave pune t v shtir tend n blu n kop sht t cil n e kishte nd rruar gjithmon ende nuk e kishte p rfunduar, dhe nj familje e trazuar e peshq ve e kishte bllokuar sheshin e nd rtimit. Kolini i lodhur, u zhyt n n batanije dhe refuzonte t hapte perdet. Miqt e Kolinit jan n m dyshje. Nj takim urgjent sht thirur. sht koha q miqt e tij t nd rmarrin nj aksion.

商品規格

書名 / Gaforrja e dashtur (Albanian Edition of "The Caring Crab")
作者 / Tuula Pere
簡介 / Gaforrja e dashtur (Albanian Edition of "The Caring Crab"):,ColintheCrab,themostskillfulbuilderontheeasternriverbank,neverhesitatestohelphisfriends.NowColinis
出版社 / Ingram International Inc
ISBN13 / 9789523251199
ISBN10 /
EAN / 9789523251199
誠品26碼 /
尺寸 / 25.4X20.3X0.8CM
重量(g) / 408.2
語言 / 3:英文
級別 / N:無
頁數 / 56
裝訂 / H:精裝

活動