Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra | 誠品線上

Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra

作者 Elektra Haxhia Çapaliku
出版社 Ingram International Inc
商品描述 Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra:,"Buk,krypezemr"shtnjguidemirfilltekuzhinsdhekulinarisshkodranettgjithakohravedherasteve.

內容簡介

內容簡介 "Buk , kryp e zem r" sht nj guid e mir fillt e kuzhin s dhe kulinaris shkodrane t t gjitha koh rave dhe rasteve.Libri nuk sht vet m nj koleksion recetash gatimi t mishit dhe peshkut, t brum rave dhe zarzavateve, t pijeve dhe mb lsirave, por edhe nj grumbullim i kujdessh m dhe i p rkor i gjith asaj trash gimie shpirt rore q shoq ron kuzhin n me k ng t, fjal t e urta, ritualet etj.P r her t par n literatur n kulinare gjejm n k t lib r edhe menyt p r festat fetare: nga Krishtlindjet, Pashk t katolike dhe ato ortodokse te Bajrami apo Ramazani i komunitetit musliman, si dhe tavolinat me rastin e lindjeve, dasmave dhe vdekjeve. T gjitha k to k ndv shtrime n kuzhin n tradicionale dhe kultur n e t ngr nit t zon s s Shkodr s b jn q libri t vij si nj qasje e plot mbi antropologjin e ushqimit.

商品規格

書名 / Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra
作者 / Elektra Haxhia Çapaliku
簡介 / Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra:,"Buk,krypezemr"shtnjguidemirfilltekuzhinsdhekulinarisshkodranettgjithakohravedherasteve.
出版社 / Ingram International Inc
ISBN13 / 9789928329103
ISBN10 /
EAN / 9789928329103
誠品26碼 /
尺寸 / 21.6X14.0X0.9CM
重量(g) / 190.5
語言 / 3:英文
級別 / N:無
頁數 / 158
裝訂 / P:平裝

活動